مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان بیان کرد: از سال گذشته 20هزار و 500 تن انجیر خشک به ارزش 60میلیون دلار در کشور صادر شده است که انجیر استهبان، یکی از 6 محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران، سهم 90درصدی از این صادرات را به خود اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی استهبان، مهدی اعیان منش گفت: انجیر استهبان نسبت به سال گذشته 17.6درصد رشد وزنی و 21درصد رشد ارزشی داشته و پیش بینی می شود در سال جاری حدود 18 هزار تن محصول برداشت و روانه بازار گردد. اعیان منش گفت: حدود 75 درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می شود. وی افزود: شهرستان استهبان با دارا بودن حدود 26هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست از نظر میزان سطح زیر کشت انجیر دیم را در جهان به خود اختصاص داده که از این میزان 22500هکتار بارور و 3450هکتار غیر بارور است. این مقام مسئول عنوان کرد: برداشت محصول از باغات باور انجیر شهرستان از نیمه دوم مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد. اعیان منش گفت: یکی از کارخانجات بسته بندی انجیر در شهرستان استهبان با استفاده از دستگاه سورت لیزری تولید داخل کشور موفق به کاهش هزینه و زمان سورت به نصف این میزان توسط کارگران شده است و در شهرستان دو زنجیره ارزش تولید، سه واحد فرآوری و 10واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه ای وجود دارد که ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه انجیر فراهم می کند. مدیر جهاد کشاورزی استهبان عنوان کرد: در سال جاری وزش باد در زمان گرده افشانی، افزایش دما، تداوم گرما و تنش دمایی پس از تشکیل میوه موجب کاهش قابل ملاحضه محصول شده است که بخشی از آن با توصیه های کارشناسی از قبیل: اجرای مالچ سنگی، سایبان، هرس اصولی، آبیاری کمکی به موقع باغات، سفید کردن تنه درختان وکاهش میزان بردهی قابل کنترل است. وی در ادامه گفت: 90درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و روانه بازارهای خارجی می گردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان بیان کرد: از سال گذشته 20هزار و 500 تن انجیر خشک به ارزش 60میلیون دلار در کشور صادر شده است که انجیر استهبان، یکی از 6 محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران، سهم 90درصدی از این صادرات را به خود اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی استهبان، مهدی اعیان منش گفت: انجیر استهبان نسبت به سال گذشته 17.6درصد رشد وزنی و 21درصد رشد ارزشی داشته و پیش بینی می شود در سال جاری حدود 18 هزار تن محصول برداشت و روانه بازار گردد. اعیان منش گفت: حدود 75 درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می شود. وی افزود: شهرستان استهبان با دارا بودن حدود 26هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست از نظر میزان سطح زیر کشت انجیر دیم را در جهان به خود اختصاص داده که از این میزان 22500هکتار بارور و 3450هکتار غیر بارور است. این مقام مسئول عنوان کرد: برداشت محصول از باغات باور انجیر شهرستان از نیمه دوم مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد. اعیان منش گفت: یکی از کارخانجات بسته بندی انجیر در شهرستان استهبان با استفاده از دستگاه سورت لیزری تولید داخل کشور موفق به کاهش هزینه و زمان سورت به نصف این میزان توسط کارگران شده است و در شهرستان دو زنجیره ارزش تولید، سه واحد فرآوری و 10واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه ای وجود دارد که ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه انجیر فراهم می کند. مدیر جهاد کشاورزی استهبان عنوان کرد: در سال جاری وزش باد در زمان گرده افشانی، افزایش دما، تداوم گرما و تنش دمایی پس از تشکیل میوه موجب کاهش قابل ملاحضه محصول شده است که بخشی از آن با توصیه های کارشناسی از قبیل: اجرای مالچ سنگی، سایبان، هرس اصولی، آبیاری کمکی به موقع باغات، سفید کردن تنه درختان وکاهش میزان بردهی قابل کنترل است. وی در ادامه گفت: 90درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و روانه بازارهای خارجی می گردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان بیان کرد: از سال گذشته 20هزار و 500 تن انجیر خشک به ارزش 60میلیون دلار در کشور صادر شده است که انجیر استهبان، یکی از 6 محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران، سهم 90درصدی از این صادرات را به خود اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی استهبان، مهدی اعیان منش گفت: انجیر استهبان نسبت به سال گذشته 17.6درصد رشد وزنی و 21درصد رشد ارزشی داشته و پیش بینی می شود در سال جاری حدود 18 هزار تن محصول برداشت و روانه بازار گردد. اعیان منش گفت: حدود 75 درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می شود. وی افزود: شهرستان استهبان با دارا بودن حدود 26هزار هکتار باغ انجیر، مقام نخست از نظر میزان سطح زیر کشت انجیر دیم را در جهان به خود اختصاص داده که از این میزان 22500هکتار بارور و 3450هکتار غیر بارور است. این مقام مسئول عنوان کرد: برداشت محصول از باغات باور انجیر شهرستان از نیمه دوم مرداد ماه آغاز می شود و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد. اعیان منش گفت: یکی از کارخانجات بسته بندی انجیر در شهرستان استهبان با استفاده از دستگاه سورت لیزری تولید داخل کشور موفق به کاهش هزینه و زمان سورت به نصف این میزان توسط کارگران شده است و در شهرستان دو زنجیره ارزش تولید، سه واحد فرآوری و 10واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه ای وجود دارد که ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه انجیر فراهم می کند. مدیر جهاد کشاورزی استهبان عنوان کرد: در سال جاری وزش باد در زمان گرده افشانی، افزایش دما، تداوم گرما و تنش دمایی پس از تشکیل میوه موجب کاهش قابل ملاحضه محصول شده است که بخشی از آن با توصیه های کارشناسی از قبیل: اجرای مالچ سنگی، سایبان، هرس اصولی، آبیاری کمکی به موقع باغات، سفید کردن تنه درختان وکاهش میزان بردهی قابل کنترل است. وی در ادامه گفت: 90درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و روانه بازارهای خارجی می گردند.
نظر خود را اضافه کنید.