مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان عنوان کرد: با فرآوری حدود 20درصد از انار تولید شده از سطح 2538 هکتار باغ های بارور شهرستان و فرآوری یک سوم آن به رب انار، تا پایان برداشت در نیمه های آبان ماه، حدود 352 تن رب انار در شهرستان تولید می شود.
به گزارش مسئول روابط عمومی مدیریت جهاد کشاوزی استهبان، مهدی اعیان منش بیان داشت: ارقام انار تولیدی شهرستان عمدتا رباب و فاروق با متوسط عملکرد 25 تن در هکتار می باشند و بیشترین انار تولیدی در منطقه ایج شهرستان می باشد و رقم فاروق ایج شهرت کشوری و جهانی دارد.
اعیان منش عنوان کرد: گرمای شدید و تداوم آن در سال جاری، 1965هکتار از باغات انار شهرستان را دچار آفتاب سوختگی یا ترکیدی میوه کرده و موجب کاهش مرغوبیت و بازار پسندی میوه های انار گردیده، که باغداران با جداسازی و فرآوری سنتی میوهای کم کیفیت، بخشی از این خسارت را جبران نموده اند.
وی افزود: باغداران منطقه انارهای صنعتی را بیشتر به صورت رب انار و بخشی برای تهیه آب انار و نار دانه سنتی استفاده می نمایند و مابقی را برای فرآوری به کارخانجات ارسال می نمایند.
این مقام مسئول بیان داشت: از هر 12کیلو انار حدود یک کیلو رب انار تولید می شود و با توجه به اینکه رب های سنتی عمدتا با رقم فاروق تولید می گردند، از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در بازارهای محلی و شهرستان ها و استان های همجوار به مصرف می رسد.
اعیان منش اظهار کرد: در این شهرستان واحد فرآوری صنعتی انار وجود ندارد و با توجه به ظرفیت بالای برداشت این محصول، گسترش واحدهای فرآوری انار و صادرات این میوه بهشتی و فرآورده های آن به خارج از کشور، می تواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول تا ده ها برابر داشته باشد.
نظر خود را اضافه کنید.