مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان بیان کرد: این شهرستان با تولید 1500 تن انگور از 1860 هکتار تاکستان دیم امسال نیز مراسم شیره پزی را به جای آورد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی استهبان، مهدی اعیان منش عنوان کرد: در سال جاری از هر هکتار انگورستان دیم شهرستان حدود 800 کیلو انگور برداشت شده که 80درصد از آن به صورت سنتی به 240تن شیره انگور تبدیل شده است.
مهدی اعیان منش گفت: تهیه شیره انگور یکی از صنایع کهن متاثر از تولیدات کشاورزی در شهرستان استهبان است که در اصطلاح محلی به مکان و عملیات شیره گیری از انگور، کُرُش می گویند.
این مقام مسئول بیان کرد: تامین اعتبار برای ایجاد یا مرمت جاده های دسترسی به باغ های انگور دیم شهرستان که عمدتا در ارتفاعات و دور از جاده های آسفالت می باشند، ضروریست و توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری می تواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول ارزشمند و ارگانیک داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان افزود: نام قدیمی شهرستان استهبان، سته بان به معنی نگهبان انگور بوده است و انگور تولید شده از باغات دیم این شهرستان، بسیار با کیفیت و مرغوب است.
نظر خود را اضافه کنید.